divyankaandreea
1251 poze   5615 vizite

h2o just add water-2 seson

.CONTROLAŢI-VĂ ! (TO: Control)
Este din nou lună plină iar fetele o privesc accidental. Sub influenţa sa, sirenele înnoată până la Insula Mako. Luna le măreşte puterile, datorită unei alinieri de planete foarte rară. Rikki poate crea fulgere şi foc, Cleo poate controla vântul, iar Emma poate îngheţa orice lucru, chiar dacă nu este ud. Împreună pot stârni o puternică furtună.

2.LA POLI OPUŞI (TO: Fire and Ice)
Lewis are un mic succes când vrea să testeze noile abilităţi ale sirenelor. Emma îşi ajută fratele să treacă cu bine peste meciul de fotbal, la care este jucător. Cleo nu mai suportă ca Lewis să facă totul pentru ea, aşa că decid să se despartă.

3.PROBLEME DUBLE (TO: Double Trouble)
Zane apare din nou. De această dată vrea să o facă pe Rikki să se întoarcă la el, dându-şi seama că a fi despărţiţi nu e ceea ce vrea. Zane află din nou că fetele sunt sirene, dar promite că nu va spune nimănui. Cei doi se împacă în secret. Noua relaţie dintre Charlotte şi Lewis o face pe Cleo geloasă.

4.EMMA CEA REBELĂ (TO: Emma Rebel)
Părinţii Emmei sunt plecaţi. Rikki se mută la ei pentru câteva zile. Stând cu Rikki, Emma vrea să demonstreze că este şi ea rebelă, aşa că hotărăşte să dea o petrecere. Între timp, Lewis vrea să arate că este bărbat, aşa că se înscrie la un curs de karate, care îl predă Nate, prietenul lui Zane.

5.HOCUS-POCUS (TO: Hocus Pocus)
Când Lewis le prezintă fetelor o carte despre mitologia sirenelor, Emma şi Rikki acceptă să-i ajute pe Cleo şi Lewis să prepare o porţiune care îndeplineşte dorinţele. Pentru Cleo este o oportunitate să-şi reunească părinţii, dar porţiunea iese de sub control şi se întinde pe toţi pereţii Juicenet Café, fetele şi Lewis trebuie să-i cureţe înainte ca Wilfred să aducă o echipă ca să filmeze o reclamă.

6.PICĂTURA CARE A VĂRSAT PAHARUL (TO: Pressure Coocker)
Viaţa lui Cleo devine tulburătoare, văzându-i pe Charlotte şi Lewis împreună. Lewis vrea să o convingă nu e nimic între el şi Charlotte, dar fără succes. Don, tatăl lui Cleo invită o doamnă la masă alături de Charlotte, fiica ei, spre marea disperare a lui Cleo.

7.CEL BUN, CEL RĂU ŞI LEWIS MCCARTNEY (TO: In Hot Water)
Vrând să-şi cumpere un nou laptop, Lewis se hotărăşte să-şi ia o slujbă. Astfel, ocupă postul lui Cleo de la parcul marin, care a fost concediată dintr-un motiv ridicol. Rikki şi Emma vor să-şi ajute prietena să-şi primească slujba înapoi. Hotărăsc să meargă la parcul marin să rezolve. Dar când o uşa subacvatică rămâne deschisă, Ronny, delfinul vedetă, scapă, iar Lewis este primul suspect.

8.PARTEA GREŞITĂ A ŞINELOR (TO: Wrong Side of The Tracks)
Rikki este jenată să le spună prietenilor săi unde locuieşte. Când Zane şi Nate ies la o plimbare cu motocicletele, Nate fură o emblemă de la motocicleta lui Terry, tatăl lui Rikki. În final, Rikki îl duce pe Zane acasă la ea. Zane nu are nici o problemă cu casa cea săracă a lui Rikki, dar când Terry îi vede sărutându-se, îi interzice fiicei sale să se mai vadă cu el, crezând că Zane a umblat la motocicletă. Zane vine mai târziu să repare motocicleta. Tatăl lui Rikki îl acceptă şi alături de Emma, Cleo şi Lewis fac un grătar afară.

9. DRAGĂ, ŢI-AM OTRĂVIT CALUL ! (TO: Riding for A Fall)
Emma este forţată de mama sa să-l ducă pe Elliot la orele de călărit. Devine geloasă pe Ash, instructorul de călărit că este mai bun ca ea. Ash îi spune Emmei să-l lase pe Rebel, calul lui la păscut, dar încearcă să o avertizeze să nu-l lase să mănânce buruieni, pentru că sunt otrăvitoare. Rebel este bolnav, iar Emma vrea să-l ajute cu un remediu de pe Internet. Folosindu-şi puterile, Emma face o nisoare care îi scade temperatura calului.

10. IMPOSIBIL DE ASCUNS (TO: Unfathomable)
Cleo i-a o notă mică la ultimul examen, din cauza faptului că nu mai repetă cu Lewis. Din fericire, Cleo are un nou partener de studiu, Charlotte. Acesta vrea să o încarce pe Cleo cu multe teme de casă, pentru a petrece ea mai mult timp cu Lewis. Sirenele cred că Charlotte se apropie prea mult de secretul lor.

11. VÂNĂTOAREA DE COMORI (TO: Treasure Hunt)
Tatăl lui Rikki îi spune acesteia că trebuie să se mute la ţară sau în alt oraş din lipsă de bani. Din această cauză, Rikki îl ajută pe Zane să găsească o comoară pe fundul oceanului, recompensa fiind o sumă mare de bani. Dar când nu le spune lui Cleo şi Emma întreaga poveste, acestea se supără şi decid să-l contacteze pe Lewis, care le-a spus că va fi acolo pentru ele tot tipmul. Dar pentru că Charlotte îl ţine ocupat, acesta aproape că a pierdut şansa de a le ajuta pe sirene, când aveau mai mare nevoie de el. Mai târziu, Rikki se loveşte la cap şi nu mai poate continua căutările, dar când le spune prietenilor că are nevoie de bani pentru tatăl său, aceştia decid să o ajute.

12. SIRENA-MONSTRU (TO: Monster)
Emma caută un coral frumos pentru acvariul lui Cleo. Dar când îşi taie degetul în el, aceasta începe să se poarte ciudat. Emma se transformă într-un monstru dar este stropită cu antidotul pentru peşti a lui Lewis, primit de la colegul lui Cleo. Între timp, Charlotte este convinsă că Cleo vrea să-i saboteze relaţia cu Lewis.

13. TABĂRĂ LA INSULA MAKO (TO: Camping on Mako Island)
Luna plină apare pe cer din nou. Familia Sertori pleacă într-o mini-vacanţă pe insula Mako. Vin de asemenea şi Emma, Rikki, Charlotte şi Lewis. Când Rikki şi Emma se trezesc văzând că Cleo lipseşte, hotărăsc să plece în căutarea ei, nefiindule frică de luna plină. Charlotte descoperă bazinul cu lună şi e la un pas să devină sirenă. Noroc cu Emma, care îngheaţă apa chiar când aceasta vrea să o atingă.

14. CLEO CONTRA CHARLOTTE (TO: Cleo vs. Charlotte)
Cleo crede crede că a pierdut mult timp fără Lewis. Îi cere un sfat lui Rikki pentru a restabili relaţia cu Lewis şi pentru a îmbrăţişa abilităţile sale unice şi peste astea, spre deosebire de Charlotte, Cleo nu e tocmai o fată obişnuită. Emma este dezamăgită de avansarea sa la muncă şi de noul său supervizor şi de toate schimbările de la cafenea
15. IREZISTIBIL (TO: Irresistible)
Zane îl întreabă pe Lewis despre o porţiune mitică a dragostei care ar avea efect asupra sirenelor. El îl motivează pe Lewis că ar putea folosi porţiunea în scopul de a fi din nou cu Cleo, dar Lewis îl refuză zicând că este un mit. Zane face rost de porţiune şi a ajuns din greşeală la Nate de care se îndrăgostesc şi Cleo, şi Emma, şi Rikki. Într-un final Zane şi Lewis îşi dau seama că atunci când fetele nu mai sunt lângă Nate îşi pierd pasiunea pentru el şi reuşesc să-i fure porţiunea.

16. VIZIUNEA (TO: Visions)
Lewis este surprins când visează că Cleo este o sirenă şi este fotografiată de oameni. Mai târziu, el şi Cleo îi duc pe Elliot şi Kim la parcul marin. Între timp Emma crede că se întâmplă ceva ciudat între Ash şi Rikki.

17. PROBLEME CU LUNA PLINĂ (TO: Moonstruck)
Luna plină apare din nou, dar fetele insistă că nu au nevoie de ajutorul lui Lewis. Aşa că Cleo şi Rikki stau acasă la Emma, iar Ash vine în vizită. Dar când fetele sunt afectate de Lună, Lewis trebuie să le oprească înainte ca ele să îi spună lui Ash de secretul lor.

18. TREABA SE ÎNCINGE (TO: The Heat is On)
Emma se ceartă cu Rikki din cauza lui Ash şi Zane, dar în cele din urma Emma şi Rikki se împacă cu ajutorul lui Cleo.

19. CODUL „GRACIE“ - PARTEA 1 (TO: The Gracie Code - Part 1)
Cercetările lui Lewis îl conduc la Max, prietenul lui Gracie din anii 50. Max îl sfătuieşte pe Lewis să nu o părăsească pe Cleo dacă o iubeşte cu adevărat.

20. CODUL „GRACIE“ - PARTEA 2 (TO: The Gracie Code - Part 2)
Cleo, Rikki, Emma şi Lewis adună informaţii despre Gracie şi află cu stupoare că este bunica lui Charlotte. Charlotte îşi dă seama că se întamplă ceva cu Lewis. Charllote vede un film cu Gracie sirenă!!!!

21. APOI AU FOST 4 (TO: Then There Were Four)
Charllote află de bazinul cu lună din insula Mako şi exact în momentul când luna plină se reflectează în apă, Charllote se aruncă în apă. I se atribuie puteri de sirenă. A doua zi Charllote se întalneşte cu Lewis şi sare în apă şi se transformă în sirenă.

22. BALOANE, BALOANE ŞI PROBLEME (TO: Bubble Bubble Toil and Trouble)
Fetele se resemnează cu faptul că Charlotte este sirenă şi Lewis le convinge să o înveţe să-şi descopere şi să-şi controleze puterile. Fetele au început să se înţeleagă bine, dar atunci când Emma, Cleo şi Riki află că Charlotte are toate puterile de sirenă, decid să se îndeparteze de aceasta.

23. NEPĂSĂTOR (TO: Reckless)
Nate îl stropeşte pe Lewis cu apă, dar acesta aruncă cârligul de la undiţă spre barca lui Nate şi îl dărâmă din barcă. Între timp Charllote a căzut în bazinul de la parcul marin şi se sperie de Ronny. Lewis şi Cleo o salvează. La cafenea Nate se bate cu Lewis. După ce Nate pleacă din nou cu barca, Charllote intră în apă şi îşi foloseşte puterile asupra lui Nate.

24. COMPANIA DE TREI (TO: Three's Company)
Este ziua lui Charlotte, iar ea invită toţi prietenii printre care şi pe Emma, Cleo, Lewis si Rikki. Charllote le trimite pe Cleo şi Emma să ia ceva dintro magazie. Dupa ce Emma şi Cleo au intrat Charllote îngheaţă
mânerul şi face ca apa din bidoane să sară pe fete. Atunci ele se transformă în sirene şi ramân acolo pentru tot restul petrecerii.

25. SCHIMBAREA DE PE PLAJĂ (TO: Sea Change)
charlotte ii interzice lui Lewis sa mai vorbeasca cu Cleo....Cleo il suna...iar Lewis ii inchide. Tatal lui Cleo o pune sa spele vasele, iar aceasta fuge de acasa. Se lupta u Charllote iar aceasta ii ia lantisorul lui Cleo. Lewis ii pune lantisorul lui Charllote si o saruta. Cleo vede...si fuge. Il suna pe Lewis si Charllote ii inchide telefonul, si il pune la ea in geanta. A doua zii Lewis nu isi mai gaseste telefonul, dar il vede la Charllote in geanta. Asculta mesajul de la Cleo, si pleaca dupa ea. o gaseste, o salveaza de rechinul care era sa o manance si o scoate afara din apa. Ii spune acesteia ca ar vrea sa fie mai mult decat prieteni, si ei sunt din nou impreuna...urmand cu un sarut dulce!!!

26. BĂTĂLIA FINALĂ (TO: Finale)
Charlotte se duce la bazinul cu lună şi acolo apar şi Cleo, Emma şi Rikki. Ele se luptă cât pot până când Charlotte este aruncată în apă de fete şi când a apărut luna de 50 de ani Charlotte şi-a pierdut puterile de sirenă şi nici nu va mai fi sirenă vreodată.
13462475_NMCLCTCIC[1]
13462475_NMCLCTCIC[1]


Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.